Menu
Kosár

Smoby

A kerti játszóház pilléreken, amely csúszdával és létrával is rendelkezik, tökéletes lehetőséget nyújt a szabadban való szórakozásra és a képzelet fejlesztésére!A kerti házikó valódi csoda hely a kisgyerekek számára, ahol barátaikkal töltik az időt, szabadon kitalálják a játékokat és szerepeket. Eze..
149,900Ft
Nettó ár:118,031Ft
Fedezze fel a Smoby kerti játszóház Chef House világát!Ez a kerti műanyag játszóház egy konyhával és bolti felszereléssel is rendelkezik, így gyermeke és annak barátai élvezhetik a vásárlás, kiszolgálás és fizetés élményét, mintha egy valódi szabadtéri étteremben lennének!A kerti házikó lehetős..
132,000Ft
Nettó ár:103,937Ft
A csúszdák energetizáló, felpezsdítő hatással vannak a gyerekekre. A kicsik élvezik a létrán való mászást, hogy újra és újra átélhessék a csúszás izgalmát. Ezáltal fejlődik az egyensúlyérzékük, mozgáskoordinációjuk és térbeli tájékozódásuk.A Smoby gyerek csúszda ideális játék a kertben.Ez a műanyag ..
29,800Ft
Nettó ár:23,465Ft
A Smoby kerti gyerek és baba csúszda 90 cm hosszúságával nemcsak szórakoztató, hanem a csúszásmentes lépcsőinek köszönhetően biztonságos is a kicsik számára.A műanyag gyermek csúszda használatának számos fizikai előnye van. A létra megmászása segíti a kicsik izomfejlődését, a létrán vagy a tetején v..
14,690Ft
Nettó ár:11,567Ft
A gyermekek mindig izgalmakkal teli felfedezésekkel járják környezetüket, miközben rengeteg új dolgot tanulnak. A Smoby csúszda azon kevés helyek egyike, ahol a gyerekek mindezt átélhetik, anélkül hogy aggódniuk kellene a sérülések miatt.A Smoby gyerek csúszda tökéletes választás lesz gyermekeid szá..
29,800Ft
Nettó ár:23,465Ft
A csúszdázás egyik nagy előnye, hogy a gyermek értékes tanulságokat sajátít el a félelemről és a bátorságról. Amikor sikeresen felmászik a csúszdára és biztonságosan lecsúszik, nagy önbizalmat nyer. Ez a sikeres élmény pedig további felfedezésekre ösztönzi.A kétméteres gyerek csúszda garantáltan szó..
48,250Ft
Nettó ár:37,992Ft
A kerti gyerek és baba csúszda használatának számos előnye van: a létra felmászása segíti a kicsik izmainak fejlődését, a létrán vagy a tetején való várakozás pedig fejleszti a koordinációt, az egyensúlyozást és a térbeli tájékozódást.A Smoby bézs/zöld műanyag csúszda órákon át tartó, gondtalan szór..
14,690Ft
Nettó ár:11,567Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)