Menu
Kosár

Aluminium kerti bútor

Praktikum és esztétikum egyben!

Bár többféle anyagból készülhetnek kerti bútorok az alumínium az ami egyszerre praktikus, könnyen karbantartható, időtálló és elegáns. 

Az antik hatású kézi öntéssel készült aluminium bútoraink kertünk és teraszunk tökéletes kiegészítői, praktikus díszei lehetnek. Megjelenésük önmagában is garantáltan magára vonja a figyelmet.

Termékeink öntött alumíniumból készülnek és egy speciális időtálló kültéri festékkel vannak bevonva így biztosítva a rendkívül időjárásálló képességet, szilárd és hosszú élettartamot, valamint hosszan tartó kültéri használatot. 

Könnyen mozgathatóak és csodásan felhasználhatóak mind kültéri mind beltéri teraszokon de akár egy szálloda vagy egy étterem díszei is lehetnek. 

Termékeink gondosan csomagolva, kompakt elrendezésben érkeznek meg önhöz.  A gyorsan és egyszerűen összeszerelhető elemekből percek alatt teraszunk díszévé fognak válni, összeállításuk nem igényel szakértelmet. 

Három színben kínáljuk kerti bútor garnitúráinkat: fehér, fekete és aranyozott, antikolt fekete árnyalatban, hogy mindenki megtalálhassa számára a legmegfelelőbb változatot.  

Kínálatunkban többféle alumínium kerti szettet is találhat, de kapható külön-külön is kerti asztal vagy szék.

A fekete-arany Karina alumínium bútor használata kültéri és beltéri terekre egyaránt alkalmas. Szépen kidolgozott mintájának köszönhetően romantikus hangulatot csempész bármely kertbe. Nagyon hangulatos lehet éttermek teraszán ugyanúgy mint a saját házunk teraszán is. Könnyű felépítésűek és könnyen ..
140,000Ft
Nettó ár:117,647Ft
A fehér Karina alumínium bútor használata kültéri és beltéri terekre egyaránt alkalmas. Szépen kidolgozott mintájának köszönhetően romantikus hangulatot csempész bármely kertbe. Nagyon hangulatos lehet éttermek teraszán ugyanúgy mint a saját házunk teraszán is. Könnyű felépítésűek és könnyen kezelhe..
140,000Ft
Nettó ár:117,647Ft
A Meda kerti, alumínium bútor, arany-fekete színben, ideális lehet úgy beltéri mint kültéri használatra is. Mesébe illő romantikus kis kerti szett. Egy kert hangulatát a benne lévő kiegészítők határozzák meg. Annak aki szereti a romantikus kertek illetve teraszok hangulatát a Meda kerti bútor szett ..
65,000Ft
Nettó ár:54,622Ft
A Meda kerti, alumínium bútor, fehér színben, ideális lehet úgy beltéri mint kültéri használatra is. Mesébe illő romantikus kis kerti szett. Egy kert hangulatát a benne lévő kiegészítők határozzák meg. Annak aki szereti a romantikus kertek illetve teraszok hangulatát a Meda kerti bútor szett tökélet..
65,000Ft
Nettó ár:54,622Ft
A fekete-arany Karina alumínium pad használata kültéri és beltéri terekre egyaránt alkalmas. Szépen kidolgozott mintájának köszönhetően romantikus hangulatot csempészhet bármely kertbe.  Kültéri használatra tervezett, de nagyon jól integrálható házak, szállodák vagy éttermek belt..
50,000Ft
Nettó ár:42,017Ft
A fehér Karina alumínium pad használata kültéri és beltéri terekre egyaránt alkalmas. Szépen kidolgozott mintájának köszönhetően romantikus hangulatot csempészhet bármely kertbe.  Kültéri használatra tervezett, de nagyon jól integrálható házak, szállodák vagy éttermek belterében&..
50,000Ft
Nettó ár:42,017Ft
A fehér Karina alumínium asztal használata kültéri és beltéri terekre egyaránt alkalmas. Szépen kidolgozott mintájának köszönhetően romantikus hangulatot csempészhet bármely kertbe. Kültéri használatra tervezett, de nagyon jól integrálható házak, szállodák vagy éttermek belterében&nbs..
30,000Ft
Nettó ár:25,210Ft
A fekete-arany Karina alumínium asztal használata kültéri és beltéri terekre egyaránt alkalmas. Szépen kidolgozott mintájának köszönhetően romantikus hangulatot csempészhet bármely kertbe.  Kültéri használatra tervezett, de nagyon jól integrálható házak, szállodák vagy éttermek b..
30,000Ft
Nettó ár:25,210Ft
A fehér Karina alumínium szék használata kültéri és beltéri terekre egyaránt alkalmas. Szépen kidolgozott mintájának köszönhetően romantikus hangulatot csempészhet bármely kertbe. Kültéri használatra tervezett, de nagyon jól integrálható házak, szállodák vagy éttermek belterében ..
30,000Ft
Nettó ár:25,210Ft
A fekete-arany Karina alumínium szék használata kültéri és beltéri terekre egyaránt alkalmas. Szépen kidolgozott mintájának köszönhetően romantikus hangulatot csempészhet bármely kertbe.  Kültéri használatra tervezett, de nagyon jól integrálható házak, szállodák vagy éttermek bel..
30,000Ft
Nettó ár:25,210Ft
A Meda kerti, alumínium szék, arany-fekete színben, ideális lehet úgy beltéri mint kültéri használatra is. Egy kert hangulatát a benne lévő kiegészítők határozzák meg. Annak aki szereti a romantikus kertek illetve teraszok hangulatát a Meda kerti bútor tökéletes választás. Egy kellemes reggeli kávéz..
22,000Ft
Nettó ár:18,487Ft
A Meda kerti, alumínium szék, fehér színben, ideális lehet úgy beltéri mint kültéri használatra is. Egy kert hangulatát a benne lévő kiegészítők határozzák meg. Annak aki szereti a romantikus kertek illetve teraszok hangulatát a Meda kerti bútor tökéletes választás. Egy kellemes reggeli kávézáshoz v..
22,000Ft
Nettó ár:18,487Ft
A Meda kerti, alumínium asztal, arany-fekete színben, ideális lehet úgy beltéri mint kültéri használatra is. Mesébe illő romantikus kis kerti asztal. Egy kert hangulatát a benne lévő kiegészítők határozzák meg. Annak aki szereti a romantikus kertek illetve teraszok hangulatát a Meda kerti asztal tök..
23,000Ft
Nettó ár:19,328Ft
A Meda kerti, alumínium asztal, fehér színben, ideális lehet úgy beltéri mint kültéri használatra is. Mesébe illő romantikus kis kerti asztal. Egy kert hangulatát a benne lévő kiegészítők határozzák meg. Annak aki szereti a romantikus kertek illetve teraszok hangulatát a Meda kerti asztal tökéletes ..
23,000Ft
Nettó ár:19,328Ft
Tételek: 1 - 14 / 14 (1 oldal)
Tájékoztatunk, hogy a honlap sütiket használ. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.