Menu
Kosár

Kerti szegélyek

Kertünk szépsége nem csak a benne lévő növényektől és kiegészítőktől függ. Persze nagyon fontosak ezek is de ahhoz, hogy egy kert egy egységként működjön az is kell, hogy rendezett hatást keltsen. Hiába van szép gyepünk meg csodás kerti diszköveink ha ezek között az átmenet egy elmosódott vonal.

Nálunk biztos találni fog kertjének és ízlésének megfelelő kerti szegélyeket. A gyepszegély rajzolja meg a növényzet és a gyep vagy virágágyás közötti határt. Szépen ívelő vonalakat, vagy akár tökéletes párhuzamokat de még köröket is alkothatunk ezeknek a szegélyeknek a segítségével.

Az igényes térelválasztás elengedhetetlen egy szépen berendezett kertben.

Kínálatunkban találhat olyan gyepszegélyek közül melyek szinte alig látszanak illetve olyan virágágyás szegélyeink is vannak melyek akár a kert díszévé is válhat.

Termékeink időtálló minőségi anyagokból készülnek.

Hajlítható műanyag gyepszegély: könnyen és gyorsan szerelhető kerti szegély a füves és burkolt területek elválasztására. Három színből lehet választani: zöld, barna illetve fekete. Egy elem 60 cm hosszú és 3,8 cm magas. Minden elemhez ajándékba adunk 5 leszúrótüskét. Könnyen lehet szép szabályos íveket is kialakítani ezzel a szegéllyel.

Rattán stílusú ágyásszegély: már berendezett kertbe is könnyedén felszerelhető. Saját leszúrótüskéivel könnyedén lehet a növényeket optikailag is elhatárolni a kert többi részétől. Egy elem hossza 80 cm és 9,5 cm magas. Öt színben kapható: fehér, fekete, barna, szürke és antracit.

Műanyag gyepszegély tekercsben: egyenes és íves használatra is alkalmas, UV stabil, napfényálló fagyálló. Egy ásó segítségével könnyen lerakható. Egy tekercs 18 m hosszú és 12,5 cm magas. Öt színben kapható: antracit, terrakotta, barna és fekete. Használható gyep és térkövek elválasztására is illetve gyep és virágágyás közé is alkalmas.

Egy kerti gyepszegély legfontosabb feladata az, hogy határozott módon elválassza a füvesített részeket a virágágyásoktól, a kavicsos dekorációktól. A hajlítható kerti szegély legnagyobb előnye az egyszerűségében és letisztult formájában rejlik. Mintha ott se lenne de mégis precízen mondhatni művészi..
800Ft
Nettó ár:672Ft
A gyep elválasztó tartós műanyagból készül, ellenáll a fagyás-olvadás ciklusoknak, UV-stabil, napfénynek ellenálló termék. Egyenes és íves használatra is alkalmas. A telepítése nagyon egyszerű, gyors és nem igényel speciális eszközöket. Egy ásó segítségével könnyen elhelyezhető. Az ásót billegt..
10,000Ft
Nettó ár:8,403Ft
Különleges hangulatot árasztó, mintázata meghatározó díszítő eleme lehet kertjének. A már kialakított kertbe is könnyedén el lehet helyezni. Ezek az elválasztók műanyagból készültek, és nagyon egyszerűen és gyorsan felszerelhetőek.  Csak egy ásóra van szükségünk. 10-12 cm mélyre ásunk, majd egy..
1,000Ft
Nettó ár:840Ft
A kerti elválasztókat a zöld területek elhatárolására használják. Segítségükkel elválaszthatjuk a pázsitot a virág vagy fák, cserjék ültetésének helyétől. A zöldterületek elhatárolása több okból is fontos: tervezés, esztétika és praktika. Használatukkal szépen rendezett udvarunk lesz és könnyen karb..
400Ft
Nettó ár:336Ft
A kerti szegély legfontosabb feladata az, hogy határozott módon válassza el a füvesített részeket a virágágyásoktól, a kavicsos dekorációktól.A hajlítható szegély legnagyobb előnye az egyszerűségében és letisztult formájában rejlik. Mintha ott se lenne de mégis precízen, mondhatni művészi módon hatá..
700Ft
Nettó ár:588Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
Tájékoztatunk, hogy a honlap sütiket használ. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.