Menu
Kosár

Kézi és háti permetezők

Kiváló minőségű vállon hordozható kerti permetező.Jellemzői:kényelmes és állítható hevedernagy kapacitásállítható permetező fejtartós és könnyen tisztítható anyagokbeépített szűrőkkönnyen hordozhatóűrtartalom 16 L...
16,500Ft
Nettó ár:12,992Ft
Kiváló minőségű vállon hordozható kerti permetező.Jellemzői:a nagy hatásfokú szivattyú egyedi kialakítása garantálja a problémamentes működéstállítható pánt a nagyobb felhasználói kényelem érdekébenbiztonságos működés a nyomásszelepnek köszönhetőena szelepkapcsoló lehetővé teszi a locsoló be- és kik..
5,800Ft
Nettó ár:4,567Ft
Bradas kézi permetező szivattyúval és kiegészítő fém szórószárral szoba és kertinövények finom permetezéséhez. Ideális kertben, teraszon és erkélyen végzett munkához.Jellemzők:könnyen használható - csak nyomja meg a ravasztkiváló minőségű műanyagból készült, amely biztosítja a tartósságotkényel..
3,500Ft
Nettó ár:2,756Ft
Bradas kézi permetező szivattyúval szobanövények finom permetezéséhez. Ideális kertben, teraszon és erkélyen végzett munkához.Jellemzők:könnyen használható - csak nyomja meg a ravasztkényelmes fogantyúállítható fúvókafejátlátszó tartály megkönnyíti a folyadékszint megfigyelésétmodern és stíluso..
2,500Ft
Nettó ár:1,969Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)