Menu
Kosár

Kerti asztalok

Különböző méretű teraszokat, kerteket, de még egy kisebb balkont is hangulatossá tehetsz egy romantikus, vintage stílusú vagy egy mozaikos kerti asztallal. Kellemes lesz a teázás, az olvasás vagy a baráti beszélgetés egy igényes kidolgozású, dekoratív asztal jelenlétében.

Az aluminium és fém kerti asztalok amellett hogy rendkívűl dekoratívak, strapabíróak és időjárásállóak is, hosszú távon is jó befektetésnek igérkeznek.

Stílusban hozzájuk illő kerti székeket, kerti padokat is találsz kínálatunkban. 

Az antik fekete szín nagyon trendi, kellemes kontrasztot képez a világos színű épülettel, teraszburkolattal.Különböző méretű erkélyek, teraszok és kertek egyedülálló dísze lehet ez az igényes kialakítású, részletgazdag fém kerti asztal. Képzeld el ahogy elhelyezed az adott területen és különleges, s..
48,000Ft
Nettó ár:37,795Ft
A megfizethető elegancia. Kültéren és télikertekben is tökéletesen érvényesülni fog ez a hangulatos kerti asztal.Ismered az „arany óra” kifejezést? A nap a naplemente előtt gyönyörű meleg fényt áraszt. Éld át ezt minden nap a teraszodon ezt az arany pillanatot, élvezd a nyugalmat, a természet hangja..
26,700Ft
Nettó ár:21,024Ft
Esztétikus, részletgazdag, csipkézett kialakítású kerti asztal a szépségre és az esztétikára fogékony vásárlóknak.Képzeld el ahogy elhelyezed az adott területen és máris hangulatossá teszed környezeted. Egy csésze kávé, madárcsicsergős közös reggeli mielőtt elindul a nap? A kedvenc regényed olv..
25,600Ft
Nettó ár:20,157Ft
A Meda kerti, alumínium asztal, arany-fekete színben, ideális lehet úgy beltéri mint kültéri használatra is. Mesébe illő romantikus kis kerti asztal. Egy kert hangulatát a benne lévő kiegészítők határozzák meg. Annak aki szereti a romantikus kertek illetve teraszok hangulatát a Meda kerti asztal tök..
42,700Ft
Nettó ár:33,622Ft
A Meda kerti, alumínium asztal, fehér színben, ideális lehet úgy beltéri mint kültéri használatra is. Mesébe illő romantikus kis kerti asztal. Egy kert hangulatát a benne lévő kiegészítők határozzák meg. Annak aki szereti a romantikus kertek illetve teraszok hangulatát a Meda kerti asztal tökéletes ..
42,700Ft
Nettó ár:33,622Ft
Mozaikos fekete fém bisztró asztal - oliva-fehér asztallappal Mozaikos fekete fém bisztró asztal - oliva-fehér asztallappal
Készlethiány
A mozaikos kerti bisztro asztal kézműves kialakítása különleges hangulatot teremt minden kertben, teraszon, reggeliző helyiségben, télikertben vagy balkonon.Az oliva és fehér színű mozaikos stíluselemek teszik igazán egyedivé. Könnyű és rozsdamentes. A mozaikasztal napsütésben hamar felmelegszi..
26,400Ft
Nettó ár:20,787Ft
Mozaikos fekete fém bisztró asztal - terrakotta asztallappal Mozaikos fekete fém bisztró asztal - terrakotta asztallappal
Készlethiány
Mozaikos bisztro szettünk része a bisztro asztal. A mozaikos díszítés több ezer éves múltra tekint vissza. Már az ókori görögök, rómaiak is előszeretettel alkalmazták művészetükben vagy akár hétköznapi tárgyaik dekorálásához. Ha egyedivé szeretné tenni kertjét, teraszát, időtálló, színvilágában..
27,700Ft
Nettó ár:21,811Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)