Menu
Kosár

Kerti boltívek

Kertépítés során futónövényeket is telepíthetünk kertünkbe, amellett hogy esztétikusak, fém pergolák felhasználásával megfelelő támasztékot biztosítunk fejlődésükhöz és elősegítjük, hogy teljes szépségükben pompázzanak kertünkben. 

A pergola virágfuttató/rózsafuttató keret vagy rózsalugas néven is ismert. Boltíves kialakítását meghálálják futó- és kúszónövényeink (futórózsa, borostyán, iszalag stb.).

Magyarország legrégebbi rózsalugasa (1908) a fertődi Eszterházy kastély udvarában található, Cziráki Margit grófnő álmodta meg. 

Pergolák alkalmazásával egy igazán hangulatos, romantikus környezetet tud kialakítani.

Kisméretű kertekben, teraszokon is lehetővé teszi, virágzó zöld felületek létrehozását. 

Több pergola elhelyezésével akár egy lugasrendszert is ki tudunk alakítani kertünkben, festői látvány, amikor a különböző színű rózsák kibontják szirmaikat. Árnyékolóként, átjáróként, összekötő kapuként is használhatjuk.

Összeszerelése, összeillesztése egyszerű. Tartós, időjárásálló konstrukció. 

Porszórt, időjárásálló acél váz. A szerkezetet betonacél horgonyok segítségével rögzítjük a talajhoz. 

Kínálatunkban különböző mintázatú, harmonikusan ívelt fém pergolákat talál.

A boltíves virágfuttató keret látványos kerti dekorációs elem. Harmonikus díszítése és a tetején szimmetrikusan összetalálkozó ívek már önmagában is esztétikus kerti díszítőelemmé teszik, amit az azt körbeszövő futóvirágok csak tovább fokoznak majd.A porszórt, acélvázas pergolák kisméretű kerte..
75,000Ft
Nettó ár:59,055Ft
Tulajdonságok:anyaga: fekete porszórt acélváz, ø6 és ø14súly: 28 kgmagasság: 230cmszélesség: 150cmmélység: 34cmülőrész magassága: 50 cmháttámla magassága: 89 cmterhelhetőség: max. 200 kgÖsszeszerelés egyszerű, 6 összeilleszthető elemből épül fel a termék. A lefogató csavarok nem alkotják részét a cs..
149,000Ft
Nettó ár:117,323Ft
Látványos kerti dekorációs megoldás, virágzó futónövényeink fejlődéséhez kiváló hátteret nyújt. Igazán romantikus hangulatot teremt, amikor a futórózsák vagy választott növényeink virágba borulnak. Árnyékolóként, bejáratok díszítéséhez, átjáróként is alkalmazhatjuk. Összeszerelése egy..
62,400Ft
Nettó ár:49,134Ft
Klasszikus fém pergola Klasszikus fém pergola
-12 %
A boltíves, klasszikus kialakítású rózsalugas. Geometrikus díszítésű pergolánk futórózsákhoz és más kúszónövényekhez is ideális választás. A porszórt, acélvázas pergolák kisméretű kertekben, teraszokon is lehetővé teszik, virágzó, zöld felületek kialakítását. Könnyen összeszerelhető.Mér..
35,200Ft 40,000Ft
Nettó ár:27,717Ft
A boltíves kialakítású viráglugas geometrikus mintáival egyedivé teszi kertünket. Szabályos, geometrikus díszítésével a futónövények szabálytalanul kanyarodó szárai, levelei kellemes kontrasztot alkotnak. Dekoratív, hangulatos díszítőelem. Porszórt, időjárásálló acélváz. Összeszerelés..
54,000Ft
Nettó ár:42,520Ft
Látványos kerti dekorációs megoldás, virágzó futónövényeink fejlődéséhez kiváló hátteret nyújt. Igazán romantikus hangulatot teremt, amikor a futórózsák vagy választott növényeink virágba borulnak. Árnyékolóként, bejáratok díszítéséhez, átjáróként is alkalmazhatjuk. Összeszerelése egy..
59,900Ft
Nettó ár:47,165Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)