Menu
Kosár

Tűzrakóhelyek

A kertben vagy teraszon eltöltött idő fontos része a pihentető feltöltődésnek amelyhez a különböző kerti kiegészítők szinte elengedhetetlenek. Az acél tűzrakóhely vagy tűzrakó tál, alkalmazható nyársütéshez de akár az estébe nyúló kerti összejövetelek alkalmával a baráti beszélgetések fénypontja is lehet, amely nem csak képletesen de szó szerint is érthető.

Kerti acél tűzrakóhely kertbe vagy teraszra, FIRE NEST Az acélból készült kerti tűzrakóhely úgy lett kialakítva, hogy a tüzelőanyagot biztonságosan el tudjuk benne helyezni, akár egy fészekben és barátainkkal, családunkkal körül üljük és romantikus tábori hangulatot teremtve beszélgessünk, együtt ..
47,200Ft
Nettó ár:37,165Ft
Kerti acél tűzrakótál - Bowl Kerti acél tűzrakótál - Bowl
-15 %
Kerti tál alakú acél tűzrakótál  BOWL Tál alakú acél tűzrakóhely a kellemes hangulat megteremtéséhez, akárcsak egy tábortűz körül összegyűlhet a család, a barátok. A tűzrakótál a tábortűz romantikus hangulatát hozza el a kertedbe. Egy fárasztó nap után igazán pihentető érzés a kerti tűzrakó..
36,805Ft 43,300Ft
Nettó ár:28,980Ft
Kerti négyzet alakú acél tűzrakóhely kertbe vagy teraszra A kiváló minőségű szabadon álló kerti tűzrakó egyedülálló és rendkívül modern dekoráció, amit kertekben és teraszokon is elhelyezhetünk. Minden dizájnhoz kiválóan passzol, ugyanakkor kellemes és hangulatos légkört teremt a nyári estéken, de..
41,800Ft
Nettó ár:32,913Ft
Modern formatervezésű kerti acél tűzrakóhely kertbe vagy teraszra, VULCAN A kiváló minőségű szabadon álló kerti tűzrakó egyedülálló és rendkívül modern dekoráció, amit kertekben és teraszokon is elhelyezhetünk. Minden dizájnhoz kiválóan passzol, ugyanakkor kellemes és hangulatos légkört teremt a n..
76,600Ft
Nettó ár:60,315Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)