Menu
Kosár

Blog

06 okt. Talajtakaró geotextil és agrofólia lerakása és rögzítése
0 620
A geotextil vagy másnéven geotextília illetve az agrofólia az ápolt rendezett kert kialakításának nélkülözhetetlen kelléke. Rendkívül sokoldalú felhasználást tesznek lehetővé egyedülálló tulajdonságai..
29 aug. 5 trükk, hogy a legnagyobb kánikulában is zöldellő kerted legyen
0 118
A nyári nagy melegben, a legszárazabb időszakokban kiemelkedően fontos, hogy ismerjünk pár praktikát, ami segít abban, hogy csodálatraméltó szép zöld legyen a kertünk és elkerüljük a növények károsodá..
05 máj. 5 érv az alumínium kültéri bútorok mellett
0 329
Amikor kertünkbe, teraszunkba keresünk egy hangulatos, kényelmes kilülős bútort, bútorgarnitúrát, nyilván a kényelem mellett a tartósság, időjárással szembeni ellenállás is fontos szempont kell legyen..
07 ápr. Kertiszegély - filléres trükkök, hogy kerted olyan látványt nyújtson, mintha profi kerttervező komponálta volna!
0 445
Mert milyen is egy igényesen tervezett, trendi kert? Gyönyörű ágyások, tökéletesen elválasztott zöld területek, álomszép gyep, és itt-ott kisebb nagyobb virágcsoportosulások… Ha Te is ilyenre vágysz, ..
31 márc. Füvesítsünk! Íme, a szép zöld pázsit titkai 6 pontban
0 232
Kerttulajdonosként ki ne álmodna gyönyörű, egészséges, frissen zöldellő, dús pázsitról? Ez persze egyáltalán nem elérhetetlen, csak meg kell dolgoznunk érte. Hogy mit kell tennünk, hogyan, és legfőkép..
15 márc. Jön a jó idő, üljünk ki a szabadba: Íme, az új kerti bútor - és kiegészítő trendek!
0 203
Ma már a kerti bútor trendeket – ahogyan minden otthonteremtéssel kapcsolatos tárgyunk, kiegészítőnk új irányvonalait is – kényelmünk, jólétünk és persze környezetünk megóvásának igyekezete határozza ..
23 febr. Februári teendőink a kertben
0 135
Ezeket mindenképp tedd meg most, ha szép kertet szeretnél!A szépen virágzó, bő termést elérő, rendezett kertet most lehet megalapozni. Már februárban érdemes elkezdenünk a kertészkedést, hogy később ..
24 szept. 7 teendő a kertben, melyeket ősszel elvégezve megkönnyítjük  a tavaszi munkánkkat!
0 336
Az ősz még kedvez a kerti munkáknak, pláne, ha sokáig kitart a szép, napsütéses, enyhe idő. Ilyenkor is még számos teendőnk akad kertünkben– ha jövőre is szépen zöldellő látványt szeretnénk magunk kör..
24 jún. Így rendezd be a kicsiny kertet, teraszt vagy erkélyt  – két személyre!
0 528
Nem gond, ha kertünk egészen kicsi, vagy épp nincs is: ha van egy kis teraszunk, erkélyünk, már akkor is remekül ki tudjuk használni a friss levegő és a kültér nyújtotta szabadság érzését. Ahhoz azonb..
10 máj. Május a kertben - gyepszegély, virágágyások és konyhakert kialakítása
admin-KRT 0 573
Történjen bármi is a világban, ez a természet rendjén mit sem változtat. Idén tavasszal is kirügyeztek a fák, illatoztak a tulipánok, a nárciszok és virágba borultak az orgonabokrok. De még csak most ..
30 ápr. Víztakarékos locsolás, avagy hogyan lehet a kert locsolása során a vízfogyasztást csökkenteni
admin-KRT 0 1778
Tudta, hogy egy hagyományos csap percenként 12-18 liter vizet enged át? Ha erre csatlakoztatunk rá egy kerti tömlőt és azzal locsoljuk körbe kertünket, az nem lesz túl kifizetődő, sőt a növényeink se ..
26 ápr. Rózsakert kialakítása rózsafuttatóval
admin-KRT 0 1251
A természet a legtehetségesebb festő. Nincs is szebb, mint egy sok színben tündöklő, illatos, romantikus kert, amihez különösen jó döntés futórózsák ültetése. Ön is vágyik egy szemet gyönyörködtető ró..
Tételek: 1 - 12 / 19 (2 oldal)