Menu
Kosár

Blog

27 okt. A kert és a kerti bútorok felkészítése a téli időszakra
0 454
AGROFÓLIA, GEOTEXTIL ÉS BÚTORTAKARÓ PONYVÁK ALKALMAZÁSA A FAGY ELLEN Az őszi szezon lassan véget ér, hullanak a falevelek és kertünk lassan téli álomba merül. Télen a kert gondozása különleges kihívás..
20 szept. Hogyan válasszuk ki a megfelelő kerti kutat?
0 415
Amikor egy kert kialakítása során eljutunk a kerti kút kiválasztásához, egy izgalmas és inspiráló utazás részesei lehetünk. A kerti kutakat ugyanis nem csupán praktikusság miatt választunk, hanem kert..
12 jún. Árnyékoló és belátásgátló hálók a privát szféra és a növények védelmében
0 1574
A belátásgátló és árnyékoló hálók sokféle kreatív felhasználást tesznek lehetővé. Használhatjuk őket otthonunk kertjében, teraszunkon vagy erkélyünkön, de alkalmasak közösségi terek, uszodák, éttermek..
17 máj. Kertépítés kezdőknek is! Virágtámaszok és növényfuttatók a kertben
0 568
Képzeljen el egy kellemes nyári estét, amikor a kertben üldögélve beszippantja a futórózsa vagy más kúszónövények finom illatát. Ezek a gyönyörű növények színeikkel, illatukkal valósággal rabul ejtik ..
06 okt. Talajtakaró geotextil és agrofólia lerakása és rögzítése
0 4789
A geotextil vagy másnéven geotextília illetve az agrofólia az ápolt rendezett kert kialakításának nélkülözhetetlen kelléke. Rendkívül sokoldalú felhasználást tesznek lehetővé egyedülálló tulajdonságai..
29 aug. 5 trükk, hogy a legnagyobb kánikulában is zöldellő kerted legyen
0 404
A nyári nagy melegben, a legszárazabb időszakokban kiemelkedően fontos, hogy ismerjünk pár praktikát, ami segít abban, hogy csodálatraméltó szép zöld legyen a kertünk és elkerüljük a növények károsodá..
05 máj. 5 érv az alumínium kültéri bútorok mellett
0 760
Amikor kertünkbe, teraszunkba keresünk egy hangulatos, kényelmes kilülős bútort, bútorgarnitúrát, nyilván a kényelem mellett a tartósság, időjárással szembeni ellenállás is fontos szempont kell legyen..
07 ápr. Kertiszegély - filléres trükkök, hogy kerted olyan látványt nyújtson, mintha profi kerttervező komponálta volna!
0 1230
Mert milyen is egy igényesen tervezett, trendi kert? Gyönyörű ágyások, tökéletesen elválasztott zöld területek, álomszép gyep, és itt-ott kisebb nagyobb virágcsoportosulások… Ha Te is ilyenre vágysz, ..
31 márc. Füvesítsünk! Íme, a szép zöld pázsit titkai 6 pontban
0 385
Kerttulajdonosként ki ne álmodna gyönyörű, egészséges, frissen zöldellő, dús pázsitról? Ez persze egyáltalán nem elérhetetlen, csak meg kell dolgoznunk érte. Hogy mit kell tennünk, hogyan, és legfőkép..
15 márc. Jön a jó idő, üljünk ki a szabadba: Íme, az új kerti bútor - és kiegészítő trendek!
0 315
Ma már a kerti bútor trendeket – ahogyan minden otthonteremtéssel kapcsolatos tárgyunk, kiegészítőnk új irányvonalait is – kényelmünk, jólétünk és persze környezetünk megóvásának igyekezete határozza ..
23 febr. Februári teendőink a kertben
0 229
Ezeket mindenképp tedd meg most, ha szép kertet szeretnél!A szépen virágzó, bő termést elérő, rendezett kertet most lehet megalapozni. Már februárban érdemes elkezdenünk a kertészkedést, hogy később ..
24 szept. 7 teendő a kertben, melyeket ősszel elvégezve megkönnyítjük  a tavaszi munkánkkat!
0 586
Az ősz még kedvez a kerti munkáknak, pláne, ha sokáig kitart a szép, napsütéses, enyhe idő. Ilyenkor is még számos teendőnk akad kertünkben– ha jövőre is szépen zöldellő látványt szeretnénk magunk kör..
Tételek: 1 - 12 / 23 (2 oldal)