Menu
Kosár

Blog

12 ápr. Kerti csap ötletek
admin-KRT 0 2764
Kerti csap ötletek mediterrán stílusú kertekhezMediterrán országokban tett utazásaik során sokan beleszeretnek az ott látott növényekbe, építészeti jellegzetességekbe, abba a laza életstílusba, amit o..
30 ápr. Víztakarékos locsolás, avagy hogyan lehet a kert locsolása során a vízfogyasztást csökkenteni
admin-KRT 0 1699
Tudta, hogy egy hagyományos csap percenként 12-18 liter vizet enged át? Ha erre csatlakoztatunk rá egy kerti tömlőt és azzal locsoljuk körbe kertünket, az nem lesz túl kifizetődő, sőt a növényeink se ..
08 jún. Kerti díszkutak, csapok és falikutak
0 1321
Ki ne akarna felfrissülni egy meleg, nyári napon, vagy megkönnyíteni a kerti öntözést a kerti falikutak, csapok segítségével? A kedvező vizuális térhatás elérése érdekében a gyönyörű dísznövényeken tú..
26 ápr. Rózsakert kialakítása rózsafuttatóval
admin-KRT 0 1030
A természet a legtehetségesebb festő. Nincs is szebb, mint egy sok színben tündöklő, illatos, romantikus kert, amihez különösen jó döntés futórózsák ültetése. Ön is vágyik egy szemet gyönyörködtető ró..
25 máj. Inspirációk aluminium kerti bútorokhoz
0 838
Napjaikban egyre nagyobb érték a saját kert és az ott eltöltött idő. Tegyük még élvezetesebbé ezt az időt mutatós, kényelmes és időtálló kerti bútorokkal. A kertünknek is lehet egy otthonos saját stíl..
11 jún. Füvesítés menete
0 767
„Csak az a szép zöld gyep…” az hiányzik sokunk életéből és ha egyszer elhatároztuk magunkat a füvesítésre, akkor jó ha a kivitelezést megelőzően egy-két fontosabb tippet megfogadunk a garantált siker ..
10 máj. Május a kertben - gyepszegély, virágágyások és konyhakert kialakítása
admin-KRT 0 486
Történjen bármi is a világban, ez a természet rendjén mit sem változtat. Idén tavasszal is kirügyeztek a fák, illatoztak a tulipánok, a nárciszok és virágba borultak az orgonabokrok. De még csak most ..
24 jún. Így rendezd be a kicsiny kertet, teraszt vagy erkélyt  – két személyre!
0 479
Nem gond, ha kertünk egészen kicsi, vagy épp nincs is: ha van egy kis teraszunk, erkélyünk, már akkor is remekül ki tudjuk használni a friss levegő és a kültér nyújtotta szabadság érzését. Ahhoz azonb..
16 ápr. Hogyan alakítsunk ki igazi wellness oázist teraszunkon, erkélyünkön?
admin-KRT 0 474
Melegszik az idő, erősebben és hosszabban tűznek a napsugarak, rügyeznek a fák, nyílnak a virágok, ismét szemtanúi lehetünk a természet újjászületésének. A hosszú hűvös hónapok után már nagyon vágyunk..
19 jún. Kertöntözés
0 417
A kert öntözés kerttípustól függetlenül szükséges része az életünknek. Akár virágoskertünk, akár veteményesünk, akár füvesített, parkosított kertünk van, az öntözésre mindenképpen kell időt szánnunk é..
29 máj. Kültéri nappali - Kerttervezés az alapoktól
0 384
A kerttervezés izgalmas és tanulságos folyamat, megkíván némi szakértelmet, de ne csüggedjünk, ha magunk akarunk belevágni, hiszen rengeteg hasznos tippet, cikket találhatunk a témával kapcsolatban az..
24 szept. 7 teendő a kertben, melyeket ősszel elvégezve megkönnyítjük  a tavaszi munkánkkat!
0 275
Az ősz még kedvez a kerti munkáknak, pláne, ha sokáig kitart a szép, napsütéses, enyhe idő. Ilyenkor is még számos teendőnk akad kertünkben– ha jövőre is szépen zöldellő látványt szeretnénk magunk kör..
Tételek: 1 - 12 / 18 (2 oldal)
Tájékoztatunk, hogy a honlap sütiket használ. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.