Menu
Kosár

Blog

24 máj. Kertünk kellemetlen vendégei
0 219
A vakondok és a rovarok bizony nemkívánatos vendégek a kertben, ahogy a nemkívánatos gyomok ellen is szeretnénk minél hatékonyabban védekezni. Lehetőség szerint vegyszermentesen. A hívatlan kerti kárt..
14 máj. Kőmosdók és rusztikus kerti kutak a kertben
0 197
Ebben a blogbejegyzésben belevetjük magunkat a kőmosdók, rusztikus kerti kutak és csapok világába. Bemutatjuk hogyan varázsolhatsz különleges, relaxáló hangulatot kertedbe, hogyan alakíthatod ki saját..
19 ápr. A stílus és a funkció harmóniája: virágtartók, növénytámaszok, futtatórácsok a kertben
0 357
A kertek varázslatos helyek, ahol az emberek kapcsolatba léphetnek a természettel és megpihenhetnek a mindennapok rohanása közben. A virágok és növények színes palettája életet lehel a kertbe, ám ahho..
27 okt. A kert és a kerti bútorok felkészítése a téli időszakra
0 1703
AGROFÓLIA, GEOTEXTIL ÉS BÚTORTAKARÓ PONYVÁK ALKALMAZÁSA A FAGY ELLEN Az őszi szezon lassan véget ér, hullanak a falevelek és kertünk lassan téli álomba merül. Télen a kert gondozása különleges kihívás..
20 szept. Hogyan válasszuk ki a megfelelő kerti kutat?
0 689
Amikor egy kert kialakítása során eljutunk a kerti kút kiválasztásához, egy izgalmas és inspiráló utazás részesei lehetünk. A kerti kutakat ugyanis nem csupán praktikusság miatt választunk, hanem kert..
12 jún. Árnyékoló és belátásgátló hálók a privát szféra és a növények védelmében
0 2441
A belátásgátló és árnyékoló hálók sokféle kreatív felhasználást tesznek lehetővé. Használhatjuk őket otthonunk kertjében, teraszunkon vagy erkélyünkön, de alkalmasak közösségi terek, uszodák, éttermek..
17 máj. Kertépítés kezdőknek is! Virágtámaszok és növényfuttatók a kertben
0 820
Képzeljen el egy kellemes nyári estét, amikor a kertben üldögélve beszippantja a futórózsa vagy más kúszónövények finom illatát. Ezek a gyönyörű növények színeikkel, illatukkal valósággal rabul ejtik ..
06 okt. Talajtakaró geotextil és agrofólia lerakása és rögzítése
0 8455
A geotextil vagy másnéven geotextília illetve az agrofólia az ápolt rendezett kert kialakításának nélkülözhetetlen kelléke. Rendkívül sokoldalú felhasználást tesznek lehetővé egyedülálló tulajdonságai..
29 aug. 5 trükk, hogy a legnagyobb kánikulában is zöldellő kerted legyen
0 567
A nyári nagy melegben, a legszárazabb időszakokban kiemelkedően fontos, hogy ismerjünk pár praktikát, ami segít abban, hogy csodálatraméltó szép zöld legyen a kertünk és elkerüljük a növények károsodá..
05 máj. 5 érv az alumínium kültéri bútorok mellett
0 1071
Amikor kertünkbe, teraszunkba keresünk egy hangulatos, kényelmes kilülős bútort, bútorgarnitúrát, nyilván a kényelem mellett a tartósság, időjárással szembeni ellenállás is fontos szempont kell legyen..
07 ápr. Kertiszegély - filléres trükkök, hogy kerted olyan látványt nyújtson, mintha profi kerttervező komponálta volna!
0 2014
Mert milyen is egy igényesen tervezett, trendi kert? Gyönyörű ágyások, tökéletesen elválasztott zöld területek, álomszép gyep, és itt-ott kisebb nagyobb virágcsoportosulások… Ha Te is ilyenre vágysz, ..
31 márc. Füvesítsünk! Íme, a szép zöld pázsit titkai 6 pontban
0 636
Kerttulajdonosként ki ne álmodna gyönyörű, egészséges, frissen zöldellő, dús pázsitról? Ez persze egyáltalán nem elérhetetlen, csak meg kell dolgoznunk érte. Hogy mit kell tennünk, hogyan, és legfőkép..
Tételek: 1 - 12 / 26 (3 oldal)