Menu
Kosár

Blog

08 jún. Kerti díszkutak, csapok és falikutak
0 239
Ki ne akarna felfrissülni egy meleg, nyári napon, vagy megkönnyíteni a kerti öntözést a kerti falikutak, csapok segítségével? A kedvező vizuális térhatás elérése érdekében a gyönyörű dísznövényeken tú..
25 máj. Inspirációk aluminium kerti bútorokhoz
0 222
Napjaikban egyre nagyobb érték a saját kert és az ott eltöltött idő. Tegyük még élvezetesebbé ezt az időt mutatós, kényelmes és időtálló kerti bútorokkal. A kertünknek is lehet egy otthonos saját stíl..
29 máj. Kültéri nappali - Kerttervezés az alapoktól
0 72
A kerttervezés izgalmas és tanulságos folyamat, megkíván némi szakértelmet, de ne csüggedjünk, ha magunk akarunk belevágni, hiszen rengeteg hasznos tippet, cikket találhatunk a témával kapcsolatban az..
19 jún. Kertöntözés
0 35
A kert öntözés kerttípustól függetlenül szükséges része az életünknek. Akár virágoskertünk, akár veteményesünk, akár füvesített, parkosított kertünk van, az öntözésre mindenképpen kell időt szánnunk é..
11 jún. Füvesítés menete
0 29
„Csak az a szép zöld gyep…” az hiányzik sokunk életéből és ha egyszer elhatároztuk magunkat a füvesítésre, akkor jó ha a kivitelezést megelőzően egy-két fontosabb tippet megfogadunk a garantált siker ..
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
Tájékoztatunk, hogy a honlap sütiket használ. Bővebb információért olvasd el adatvédelmi tájékoztatónkat.