Menu
Kosár

Beton kerti kutak

Otthonod udvarának elrendezése és stílusa kiemelkedő fontossággal bír, hiszen ez a helyszín fogad amikor hazaérsz és itt találkozol vendégeiddel. Függetlenül attól, hogy kerted milyen méretű és milyen stílust képvisel, egy dolog mindig központi szerepet játszik megjelenésében: a kerti kút.

A modern minimalista stílus kedvelőinek különösen kedvező választás lehet egy letisztult vonalvezetésű beton kerti kút. A cementből készült betonlapok, amelyekből ezek a kutak készülnek rendkívül tartósak. 

Több színben elérhetőek kínálatunkban rusztikus beton kerti kutak is, amelyek mediterrán hangulatot varázsolnak kertedbe.

A MALMÖ beton kerti állókút a minimalizmus és a modern dizájn mesterműve, aminek egyszerűségében rejlik eleganciája. A kerti díszkút egy rendkívül robusztus és szilárd alkotás, különlegessége, hogy önhordó, így bármelyik pontján kertjének könnyen elhelyezhető, anélkül, hogy támasztékot vagy fal..
63,000Ft
Nettó ár:49,606Ft
Oslo beton kerti kút, fehér
2-3 hét
Az OSLO beton kerti kút egyike az olasz KAM márka remekeinek, a minimalizmus és a kortárs dizájn jegyében készült.  A lineáris és geometrikus kialakítása a kortárs modern épületek vonalait tükrözi. 90 cm-es magassága kényelmessé teszi használatát, a szélesebb tálca pedig lehetőséget nyújt ..
78,000Ft
Nettó ár:61,417Ft
Horganyzott vasrács Mediolanum kerti kutakhoz
Új 2-3 hét
Tegye még teljesebbé Mediolanum beton kerti kútját a horganyzott vasrács segítségével. Praktikus és esztétikus megoldás, támasztékot biztosít a vödör vagy locsoló számára...
12,800Ft
Nettó ár:10,079Ft
Horganyzott vasrács Oslo kerti kutakhoz Horganyzott vasrács Oslo kerti kutakhoz
Új 2-3 hét
Tegye még teljesebbé Oslo beton kerti kútját a horganyzott vasrács segítségével. Praktikus és esztétikus megoldás, támasztékot biztosít a vödör vagy locsoló számára...
16,700Ft
Nettó ár:13,150Ft
Horganyzott vasrács Pisa kerti kutakhoz
Új 2-3 hét
Tegye még teljesebbé Pisa beton kerti kútját a horganyzott vasrács segítségével. Praktikus és esztétikus megoldás, támasztékot biztosít a vödör vagy locsoló számára...
12,800Ft
Nettó ár:10,079Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)