Menu
Kosár

Leszúró tüskék

Fém leszúró tüske a különböző talajtakarók, textíliák, fóliák vagy vakondhálók rögzítéséhez. Az U alakú forma és a műanyag alátét vagy rozetta biztosítja, hogy a talajtakaró vagy háló ne mozduljon el. Ha a talaj nem túl kemény, akkor a rögzítő könnyen a földbe szúrható kézzel. Általában fél méterenk..
2,650Ft
Nettó ár:2,087Ft
A leszúró tüskék praktikus rögzítőelemei a különböző agroszöveteknek, geotextileknek, fátyolfóliáknak vagy akár a vakondhálónak is. A kertben számtalan helyen felhasználhatóak, ha valamilyen fólia vagy szövet rögzítése a cél. Ez a változat gyakran alkalmazott juttaszövetek stabil rögzítésére. M..
70Ft
Nettó ár:55Ft
A leszúró tüskék praktikus rögzítőelemei a különböző agroszöveteknek, geotextileknek, fátyolfóliáknak vagy akár a vakondhálónak is. A kertben számtalan helyen felhasználhatóak, ha valamilyen fólia vagy szövet rögzítése a cél. Ez a változat gyakran alkalmazott juttaszövetek és bálafóliák stabil rö..
130Ft
Nettó ár:102Ft
A leszúró tüskék praktikus rögzítőelemei a különböző agroszöveteknek, geotextileknek, fátyolfóliáknak vagy akár a vakondhálónak is. A kertben számtalan helyen felhasználhatóak, ha valamilyen fólia vagy szövet rögzítése a cél, de formai kivitelüktől függően akár egyes kerti szegélyek például ág..
55Ft
Nettó ár:43Ft
A leszúró tüskék praktikus rögzítőelemei a különböző agroszöveteknek, geotextileknek, fátyolfóliáknak vagy akár a vakondhálónak is. A kertben számtalan helyen felhasználhatóak, ha valamilyen fólia vagy szövet rögzítése a cél, de formai kivitelüktől függően akár egyes kerti szegélyek például ágyás..
60Ft
Nettó ár:47Ft
Fém leszúró vagy rögzítő tüske agroszövet, geotextilek, fátyolfóliák vagy vakondháló rögzítéséhez.Hossza: 15 cmSzélessége: 7,5 cmÁtmérője: ø3Forma: U-alakúAnyaga: acél..
60Ft
Nettó ár:47Ft
Fém leszúró vagy rögzítő tüske agroszövet, geotextilek, fátyolfóliák vagy vakondháló rögzítéséhez.Hossza: 15 cmÁtmérője: 7 cmForma: U-alakúAnyaga: acél..
60Ft
Nettó ár:47Ft
Fém leszúró vagy rögzítő tüske agroszövet, geotextilek, fátyolfóliák vagy vakondháló rögzítéséhez.Hossza: 20 cmÁtmérője: 7 cmForma: U-alakúAnyaga: acél..
70Ft
Nettó ár:55Ft
Fém leszúró vagy rögzítő tüske agroszövet, geotextilek, fátyolfóliák vagy vakondháló rögzítéséhez.Hossza: 10 cmÁtmérője: 20 cmForma: U-alakúAnyaga: acél..
69Ft
Nettó ár:54Ft
Fém leszúró vagy rögzítő tüske agroszövet, geotextilek, fátyolfóliák vagy vakondháló rögzítéséhez.Hossza: 12,5 cmÁtmérője: 25 cmForma: U-alakúAnyaga: acél..
84Ft
Nettó ár:66Ft
Fém geotextil rögzítő tüske, U-alakú, 3x20 cm Fém geotextil rögzítő tüske, U-alakú, 3x20 cm
Készlethiány
Fém leszúró vagy rögzítő tüske agroszövet, geotextilek, fátyolfóliák vagy vakondháló rögzítéséhez.Hossza: 20 cmÁtmérője: 3 cmForma: U-alakúAnyaga: acél..
52Ft
Nettó ár:41Ft
Fém leszúró vagy rögzítő tüske agroszövet, geotextilek, fátyolfóliák vagy vakondháló rögzítéséhez.Hossza: 12 cmÁtmérője: 6 cmForma: U-alakúAnyaga: acél..
50Ft
Nettó ár:39Ft
Univerzális leszúró tüske agroszövet vagy kerti szegélyek rögzítéséhez.Hossza: 20 cmSzíne: feketeAnyaga: műanyag..
100Ft
Nettó ár:79Ft
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)