Menu
Kosár

Kerti kutak

Igényes álló és falikutak, díszkutak alumínium öntvényből.

Egy jól megválasztott kerti díszkút a kertünk ékessége lehet. Akár a régiesebb, akár a modernebb stílust kedvelők is megtalálják a számukra megfelelő díszkutat. Időtálló anyagból készültek, így sokáig gyönyörködhet majd bennük. Kútjaink nem csak szépséget de funkcionalitást is visznek a kertekbe. A falra szerelhető vintage stílusú kutaktól a legmodernebb alumínium kutakig nálunk mindent megtalálhat.

Aki szeret kertészkedni az tudja, hogy a kerti slag tárolása, illetve annak csatlakoztatása a vízforráshoz elég nehézkes dolog lehet. Valamilyen megoldás mindig születik csak sajnos nem mindig válik kertünk szerves részévé. 

A mi ajánlatunk egy olyan termékcsalád ami nem csak hasznos de esztétikus és időtálló is. Ezek a modern alumínium kutak rozsdamentes csapteleppel, hidraulikus csatlakozással, tömlőcsatlakozással és slagtartóval vannak ellátva. 

Letisztult formatervezés, modern színek és minőségi alapanyagok jellemzik kútjainkat. Egyedi és sokoldalú kialakításának köszönhetően biztosítja önnek a funkcionalitást és a tartósságot.

Ezek a díszkutak rozsdamentes alumíniumból készültek, karcmentes poliészter festékkel vannak bevonva.

Hogy hova is lehet ezeket a kerti kutakat felszerelni? A válasz igazából csak az ön igényein múlik. Mindamellett, hogy megválaszthatja kerti kútja színét és a formáját is még azt is biztosítjuk önnek, hogy a legmegfelelőbb felszerelési módot is igényei szerint alakíthassa.

A falra szerelhető Alberta falikút úgy beltéri mint kültéri használatra lett tervezve azokanak akik egy igényesen kialakított vízforrásra vágynak. Hangulata a régmúltat idézi, míg klasszikus eleganciájával teraszunk díszévé válik. Az alumínium öntvényből készült falikút időtálló speciális antikolt h..
42,000Ft
Nettó ár:33,071Ft
Az Alberta falikút fehér színben úgy beltéri mint kültéri használatra lett tervezve azoknak akik egy igényesen kialakított vízforrásra vágynak. Hangulata a régmúltat idézi, míg klasszikus eleganciájával teraszunk díszévé válik. Az alumínium öntvényből készült falikút időtálló speciális antikolt hatá..
42,000Ft
Nettó ár:33,071Ft
A falra szerelhető Alberta falikút fehér, sötétzöld színben úgy beltéri mint kültéri használatra lett tervezve azokanak akik egy igényesen kialakított vízforrásra vágynak. Hangulata a régmúltat idézi, míg klasszikus eleganciájával teraszunk díszévé válik. Az alumínium öntvényből készült fa..
42,000Ft
Nettó ár:33,071Ft
A falra szerelhető Alberta falikút úgy beltéri mint kültéri használatra lett tervezve azokanak akik egy igényesen kialakított vízforrásra vágynak. Hangulata a régmúltat idézi, míg klasszikus eleganciájával teraszunk díszévé válik. Az alumínium öntvényből készült falikút időtálló speciális antikolt h..
42,000Ft
Nettó ár:33,071Ft
Ez az antik hatású kerti falikút bronz-arany színben tökéletesen illik a Klamen vagy a Meda kerti bútor szettjeinkhez. Elegancia, minőség, időtállóság. Akik igényesen kialakított vízforrásra vágynak ez az antik kerti kút egy jó választás. Mind kültéri mind beltéri használatra is ajánlott. Nem csak s..
42,000Ft
Nettó ár:33,071Ft
Ez az antik hatású kerti falikút ezüst színben tökéletesen illik a Meda kerti bútor szettjeinkhez. Elegancia, minőség, időtállóság. Akik igényesen kialakított vízforrásra vágynak ez az antik kerti kút egy jó választás. Mind kültéri mind beltéri használatra is ajánlott. Nem csak szép de használható i..
42,000Ft
Nettó ár:33,071Ft
A szabadon álló, csappal felszerelt henger alakú antracit szürke kerti kút nagyszerű kiegészítője lesz kertjének. Megkönnyíti a vízfelvételt a kertben akár öntözésre, akár kézmosásra használja. A tetején található napelemes LED-del éjszaka is világít. A kerti kút karcálló poliészter festék..
88,000Ft
Nettó ár:69,291Ft
A szabadon álló, csappal felszerelt henger alakú antracit szürke kerti kút nagyszerű kiegészítője lesz kertjének. Megkönnyíti a vízfelvételt a kertben akár öntözésre, akár kézmosásra használja. A tetején található napelemes LED-del éjszaka is világít. A csiszolt majd poliészter festékkel b..
88,000Ft
Nettó ár:69,291Ft
A Vasso falikút egy olyan vízforrás, amelyet beltéri és kültéri használatra terveztek azoknak, akik elegáns és stílusos kialakítású forrásra vágynak. Az antik hatású bronz-arany színű epoxi festékkel bevont alumínium öntvény falikút időtálló, és egyedi hangulatot kölcsönöz a környezetnek. A festési ..
42,000Ft
Nettó ár:33,071Ft
A Vasso alumínium öntvény falikút kiválóan alkalmas beltéri és kültéri használatra mindazoknak, akik igényes és stílusos kialakítású vízforrásra vágynak. Az alumínium öntvény falikút antik hatású sötétzöld-fehér színű epoxi festékkel van bevonva, amely védelmet nyújt a fémfelületek számára és időtál..
42,000Ft
Nettó ár:33,071Ft
Ez az antik hatású kerti falikút fekete-arany színben tökéletesen illik a Klamen vagy a Meda kerti bútor szettjeinkhez. Elegancia, minőség, időtállóság. Akik igényesen kialakított vízforrásra vágynak ez az antik kerti kút egy jó választás. Mind kültéri mind beltéri használatra is ajánlott. Nem csak ..
42,000Ft
Nettó ár:33,071Ft
Ez az antik hatású kerti falikút fehér színben tökéletesen illik a Klamen vagy a Meda kerti bútor szettjeinkhez. Elegancia, minőség, időtállóság. Akik igényesen kialakított vízforrásra vágynak ez az antik kerti kút egy jó választás. Mind kültéri mind beltéri használatra is ajánlott. Nem csak szép de..
42,000Ft
Nettó ár:33,071Ft
A Kora kerti állókút, bronz-arany színben öntött alumíniumból készült kerti állókút hangulata visszarepít minket az időben. Amennyiben önnek egy retro hangulatú kertje van ez a remek kis kerti kút tökéletes kiegészítője lesz. Nem csak dekoratív hanem funkcionális kútról beszélünk melyhez a csaptelep..
91,800Ft
Nettó ár:72,283Ft
A Kora öntött alumíniumból készült kerti állókút hangulata visszarepít minket az időben. Amennyiben önnek egy retro hangulatú kertje van ez a remek kis kerti kút tökéletes kiegészítője lesz. Nem csak dekoratív hanem funkcionális kútról beszélünk melyhez a csaptelep tartozék, de oldalunkon is talál h..
91,800Ft
Nettó ár:72,283Ft
A Kora kerti állókút, zöld-arany színben öntött alumíniumból készült kerti állókút hangulata visszarepít minket az időben. Amennyiben önnek egy retro hangulatú kertje van ez a remek kis kerti kút tökéletes kiegészítője lesz. Nem csak dekoratív hanem funkcionális kútról beszélünk melyhez a ..
91,800Ft
Nettó ár:72,283Ft
A Kora öntött alumíniumból készült kerti fehér állókút hangulata visszarepít minket az időben. Amennyiben önnek egy retro hangulatú kertje van ez a remek kis kerti kút tökéletes kiegészítője lesz. Nem csak dekoratív hanem funkcionális kútról beszélünk melyhez a csaptelep tartozék, de oldalunkon is t..
91,800Ft
Nettó ár:72,283Ft
Tételek: 1 - 16 / 38 (3 oldal)