Menu
Kosár

Virágtámaszok

A kör vagy négyzet alakú virágtámaszok szinte észrevétlenül körbeölelik a növényeket és segítik fejlődésüket. Magasabbra nyúló növényekhez a dupla kör alakú virágtámaszt ajánljuk. 

A virágtámaszoknak hála a lágyszárú növényeink is maximálisan érvényesülni fognak és színes virágaikkal örömmel töltik majd el a gondos kertészt.

A fémből készült, kör alakú növénytámaszt egyszerűen csak le kell szúrni a földbe és segíteni fogja, hogy növényeink teljes pompájukban ki tudjanak bontakozni, tartást biztosít a lágyszárú növényeknek is. Dupla kör megtámasztása a magasabbra nyúló növényeket is szépen támogatja a növekedésben.&..
1,650Ft
Nettó ár:1,299Ft
Akár dísznövényekről, akár haszonnövényekről van szó, a növények egy részének szüksége van támasztékra ahhoz, hogy megfelelően tudjon növekedni és ne dőljön el. Színes kerti virágaink esztétikus megjelenéséhez nagy segítséget nyújt a kör alakú virágtámasz. A fémből készült, kör alakú növénytáma..
640Ft
Nettó ár:504Ft
A négyzet alakú kerti virágtámasz szinte láthatatlanul fogja segíteni növényeink, virágaink fejlődését, esztétikus megjelenését. Amikor a teljes pompájában virágzó növényt már lehúzná a saját súlya, a virágtámasz szépen megtartja majd azt és sokáig csodálhatjuk gondos munkánk eredményét. A fémb..
2,600Ft
Nettó ár:2,047Ft
Esernyő alakú fém virágfuttató méretei:Felső szélessége: 83 cmA termék teljes magassága: 180 cmSúly: 4 kgSzín: fekete mattAnyaga: acél rúd. ø3, ø8, kerek profil ø16..
38,000Ft
Nettó ár:29,921Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)