Menu
Kosár

Modern alumínium kerti állókút talppal, terrakotta - Aquapoint Triangle

Modern alumínium kerti állókút talppal, terrakotta - Aquapoint Triangle
Modern alumínium kerti állókút talppal, terrakotta - Aquapoint Triangle

Alumínium ötvözetből készült álló kerti kút, poliészter karcálló festéssel bevont, két csappal és rozsdamentes acél tömlőakasztóval felszerelve. Kiváló választás mindazok számára, akik egyedi és modern megjelenést szeretnének teremteni kertjükben.

Az alumínium váz erős és könnyű, könnyedén elhelyezhető a kívánt helyre ugyanakkor ellenáll az időjárás viszontagságainak és a rozsdásodásnak. Ezáltal a kút hosszú éveken át megőrzi eredeti állapotát és szépségét.

Ez a modern színes kerti kút nem csak a funkcionalitást és a praktikumot kínálja, hanem egyben stílusos dísze is lehet kertjének. Az alumínium váz színes, tartós poliészter festéssel van ellátva, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak és hosszú éveken át megőrzi élénk színét. A háromszög alakú forma és a letisztult vonalak egyedi megjelenést kölcsönöznek a kútnak, amely a kert központi elemévé válik, és kellemes hangulatot teremt az otthona körül.

Az álló kerti kút teljesen felszerelt formában érkezik csak a helyére kell állítani, rákötni a vízhálózatra és már működik is. A két rozsdamentes acél csaptelep, tömlőakasztó és tápvezeték mind tartozékok, a csomag részét alkotják.

A kút könnyen rögzíthető bármilyen kemény, beton felületre, a kút alján található talp segítségével. A kúthoz opcionálisan vásárolható beton vagy fém talp is, amely a kút puha, füves területeken való elhelyezését teszi lehetővé.

Méretei:

  • magasság: 100 cm
  • oldalak szélességei: 9 cm
  • súly: 3 kg

Színe: sötétzöld

A csomag tartalmakerti állókút, 2 csaptelep, tömlőakasztó, tápvezeték, rögzítő elemek.

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
a csaptelep tartozék
a csaptelep tartozék
  • Készlet: Raktáron
  • Brand: Colortap
  • Model: CT-423T
  • Súly: 3.00kg
77,200Ft
Nettó ár: 60,787Ft